Extra bijkomende kosten

← Ga een pagina terug

Nee. Als u alle gegevens correct en naar waarheid heeft ingevuld dan zijn er geen extra bijkomende kosten van onze zijde.

Indien wij uw opdracht digitaal hebben ontvangen en vermoeden dat er toch bijkomende kosten zijn,.dan verneemt u dat voordat wij de opdracht gaan uitvoeren. U heeft dan alsnog de keuze om de opdracht in te trekken of de bijkomende kosten te betalen. Mocht u de opdracht intrekken dan storten wij, per omgaande, het reeds overgemaakte bedrag terug. Mocht u kiezen om de bijkomende kosten te betalen dan zullen wij u de ontvangst hiervan per mail bevestigen en tot uitvoering van de opdracht overgaan.

Kosten (Politie)mortuarium

In sommige gevallen kunnen er mortuariumkosten worden doorberekend. Aangezien deze niet van te voren bekend zijn zal de mortuariumbeheerder u rechtstreeks een factuur sturen voor de verleende diensten. Bij het plaatsen van de opdracht geeft u uitdrukkelijk toestemming dat wij die gegevens die relevant zijn voor de facturatie delen met de mortuariumbeheerder. Zie ook uitleg op de pagina ‘Veelgestelde vragen – Locatie van overlijden’

Heeft u vragen over mogelijke extra bijkomende kosten? Neem dan contact met ons op (e-mail of whatsapp), of vult het contactformulier in.

 

Call Now Button
Chat openen