Locatie cremeren of begraven

← Ga een pagina terug

Hieronder volgt informatie over de locatie waar cremeren of begraven plaatsvindt.

Crematie:
Uw dierbare wordt gecremeerd in Noord-Holland of Flevoland. De keuze van het crematorium wordt mede bepaald door de aangeboden mogelijkheden. Kiest u voor het uitvaartpakket ‘Informeel’? Dan is er een kans dat uw dierbare in het crematorium wordt gecremeerd waar ook de afscheidsplechtigheid plaatsvindt. Echter, garanties kunnen wij niet geven!

Begraven:
Heeft u de wens om uw dierbare te begraven? Dan zullen wij ons best doen om een begraafplaats uit te zoeken die in de buurt ligt van de plaats van overlijden. Echter de verschillen tussen de begraafplaatsen zijn groot. Niet alleen in kosten maar ook op andere vlakken. Ook hier geldt dat wij geen garanties kunnen geven op welke begraafplaats uw dierbare wordt begraven.
Bij begraven gaan wij uit van een Algemeen graf met 10 jaar (wettelijke) grafrust. Een algemeen graf kan niet worden verlengd en zal dus na 10 jaar worden geruimd en hergebruikt.

U heeft uiteraard dan nog wel de mogelijkheid om na 10 jaar uw dierbare te laten herbegraven in een particulier (eigen) graf of te cremeren, waarna de as aan u beschikbaar wordt gesteld. 

Heeft u vragen over  ‘Locatie cremeren of begraven’ neem dan contact met ons op (e-mail of whatsapp) of vult het contactformulier in.

Wenst u gebruik te maken van een uitvaartleid(st)er? Neem dan (vrijblijvend) contact op met onze partner Amette Uitvaartzorg. Telefoon 0229 22 00 24 of info@amette-uitvaartzorg.nl

 

Call Now Button
Chat openen