Sieraden

← Ga een pagina terug

Sieraden

Heeft uw dierbare sieraden (een ring of een ketting) om en wilt u deze terug? Laat het ons weten en wij zullen ons best doen deze bezittingen aan u over te dragen.

Sieraden.en andere kostbaarheden zullen, zonder specifieke opdracht en vrijwaring, door de medewerkers van Klikjeuitvaart worden meegenomen naar onze opbaarlocatie. Hier heeft u de mogelijkheid om, binnen een periode van 4 weken, deze items op het halen. Kostbaarheden die niet binnen deze periode worden opgehaald worden verzameld en de opbrengst wordt gedoneerd aan een goed doel.

Klikjeuitvaart is niet aansprakelijk voor vermissing en/of beschadiging van sieraden.of andere zaken welke bij overdracht bij de overledene aanwezig zijn. Dit geldt ook voor zaken die met de overledene worden meegegeven.

 

Heeft u vragen over de informatie ‘Locatie cremeren of begraven’ neem dan contact met ons op (e-mail of whatsapp) of vult het contactformulier in.

Wenst u gebruik te maken van een uitvaartleid(st)er? Neem dan (vrijblijvend) contact op met onze partner Amette Uitvaartzorg. Telefoon 0229 22 00 24 of info@amette-uitvaartzorg.nl

 

Call Now Button
Chat openen