Stap voor stap

Het organiseren van een afscheid, stap voor stap

Stap voor stap proberen wij u te begeleiden bij het regelen van een afscheid van een dierbare. Echter vandaag de dag kan (bijna) alles worden georganiseerd en zijn de financiën de beperkende factor. Een aantal onderdelen van de uitvaart zitten altijd in het pakket. Bij Klikjeuitvaart.nl zijn we van mening dat een aantal (vak)technische zaken niet bij de nabestaanden thuis horen. Hiermee wil Klikjeuitvaart.nl nabestaanden behoeden voor nare (financiële) ervaringen.

Bij Klikjeuitvaart.nl kunt u kiezen uit een aantal samengestelde uitvaartpakketten. Deze pakketten zijn compleet en aan de hand van de omschrijving weet u precies wat u wel en wat u niet krijgt. Mocht een uitvaartpakket nog nèt niet aan al uw wensen voldoen dan kunt u, in sommige gevallen, met het toevoegen van een aantal extra producten of diensten het uitvaartpakket compleet maken.

Maar ook als u specifieke wensen heeft dan kunnen wij u helpen. In dat geval schakelen wij onze partner Amette Uitvaartzorg in. De uitvaartleid(st)er van Amette Uitvaartzorg kan samen met u een uitvaart samenstellen zoals u dat graag wenst of zoals de overledene het graag had gezien.

Call Now Button
Chat openen