Vóór het overlijden

Steeds vaker zien we dat vóór het overlijden (soms zelfs al jaren van te voren!) de wensen kenbaar worden gemaakt. Zeker nu de afgelopen jaren de dood meer en meer bespreekbaar is geworden. Ook de mogelijkheden, bij een afscheid van een dierbare, zijn toegenomen. Een afscheid in een favoriete eetgelegenheid of in een sporthal? Tegenwoordig kan(bijna) alles!

Steeds meer mensen maken, bij leven, hun eigen uitvaartwensen kenbaar. Met behulp van een uitvaartwensenlijst of uitvaartwensenboekje worden alle wensen in kaart gebracht. Vaak worden deze wensen samen bewaart met de uitvaartverzekeringspolis zodat de nabestaanden weinig tot niet hoeven te zoeken naar deze papieren op het moment dat iemand overlijdt.

Heeft u interesse in een uitvaartwensenboekje? Via ons contactformulier kunt u deze kosteloos aanvragen. U ontvangt deze dan via onze partner Amette Uitvaartzorg. Telefoon 0229 22 00 24 of info@amette-uitvaartzorg.nl. Mocht u na het ontvangen van dit uitvaartwensenboekje vragen hebben dan vernemen wij dit graag!

Call Now Button
Chat openen