Wie zijn wij?

Op de pagina ‘Wie zijn wij?’ stellen de ondernemingen zich voor die samen Klikjeuitvaart.nl mogelijk maken.

www.klikjeuitvaart.nl

www.klikjeuitvaart.nl is een website waar je zelf een uitvaart kunt samenstellen. Simpel, zonder poespas en transparant.

Bij de 5 aangeboden uitvaartpakketten (2 uitvaartpakketten begraven en 3 uitvaartpakketten cremeren) kunt u direct de kosten te zien. Uniek is dat u zelf een keuze kunt maken uit 4 verschillende kisten en de diverse andere opties die mogelijk zijn. Kunt u geen keuze maken? Weet u niet waar u op moet letten? Dan is het mogelijk om voor het uitvaartpakket ‘Maatwerk’ te kiezen. Een ervaren uitvaartleid(st)er zal u dan begeleiden. Door gebruik te maken van www.klikjeuitvaart.nl kunt, van te voren, u zelf de kosten berekenen. Onverwachte hoge rekeningen kunt u hiermee voorkomen.

 

JE Uitvaart

JE Uitvaart fungeert voor uitvaartondernemers en uitvaartverenigingen als groothandel binnen de uitvaartbranche. Echter sommige diensten worden ook aangeboden aan consumenten. Een van die diensten is de praktische en administratieve afhandeling van uw opdracht die u geplaatst heeft bij klikjeuitvaart.nl.

Naast de website www.klikjeuitvaart.nl levert JE Uitvaart de volgende producten en diensten aan uitvaartondernemers:

  • UitvaartkistenJE Uitvaart uitvaartpakketten
  • Verzorging van overledenen
  • Overbrengen van overledenen naar een aangewezen locatie
  • Vervoer van overledenen in opdracht van overheidsdiensten
  • Rouwdrukwerk
  • Verblijfsruimte voor overledenen
  • Thanatopraxie
  • Cursussen en opleidingen
  • Uitvaartbenodigdheden via www.webshop.je-uitvaart.nl

 

Amette Uitvaartzorg

Voor de regio Noord-Holland werken wij samen met Amette Uitvaartzorg als er gekozen wordt voor het uitvaartpakket ‘Maatwerk’. De uitvaartleid(st)er van Amette Uitvaartzorg heeft ruime erving in de uitvaartbranche en kan u uitstekend begeleiden bij het maken van de juiste keuze. Amette Uitvaartzorg heeft het keurmerk Uitvaartzorg en heeft het certificaat ‘Dementievriendelijke uitvaartverzorg(st)er’.

 

Klikjeuitvaart.nl JE Uitvaart je-uitvaart.nl Amette Uitvaartzorg amette-uitvaartzorg.nlKlikjeuitvaart.nl JE Uitvaart je-uitvaart.nl Amette Uitvaartzorg amette-uitvaartzorg.nl

Call Now Button
Chat openen